dinsdag 26 april 2016

V staat voor Vluggertje.
Een paar dagen geleden had ik het er al over. De V zou over ‘vluggertje’ gaan. Nou, even vlug dan.
Een vluggertje is de term voor een snel en oppervlakkig seksueel contact, waarbij voor- en naspel achterwege worden gelaten maar vooral lekker geneukt wordt. Waarbij opgemerkt dat ‘lekker’ erg relatief kan zijn. Ik ben geen groot voorstander van vluggertjes. Zoals ik gisteren al schreef, ben ik meer van langzaam en liefdevol. Niet dat een vluggertje niet liefdevol kan zijn, maar het beeld dat ik bij een vluggertje heb, is dat het vooral om een stukje lustbevrediging gaat en er niet per se liefde bij aan te pas hoeft te komen.
Zo’n snelle wip is te vergelijken met fast food. Als je wilt dineren ga je naar een restaurant. Wil je alleen maar voedsel in je maag, dan loop je zo’n ‘snel-eten-keten’ binnen. Wil je een liefdevolle vrijpartij; dan kruip je samen in, of òp, een comfortabel bed. Als je een vluggertje wil…  who needs a bed for that?
Ik ben niet Roomser dan de Paus, mijn lief en ik hebben heus wel eens een vluggertje gedaan, maar ik hield er steevast een ‘raar’ gevoel aan over. Een onaf-gevoel. En misschien ook wel een liefdeloos gevoel. Kortom, niet echt mijn ding. Maar vlug over wat anders schrijven. Tot morgen!

Bedankt voor het lezen/reageren, hopelijk tot morgen.

2 opmerkingen:

  1. Mee eens. Ik ben ook niet van de vluggertjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nope, geen vluggertjes voor mij... geef mij maar een heerlijk uitgebreide vrijpartij :)

    BeantwoordenVerwijderen