vrijdag 11 september 2015

Non Virgo Pro Anima

Zij had er ooit een heel kuis filmpje over gezien en een belerend schoolboekje over gelezen. Oh, en van haar tweeling-zus Julia, héle sterke verhalen over gehoord. Maar zelf had Romy nog nooit… uh, de stier bij de horens gevat, zeg maar. Het valt ook niet mee als je van huis uit hebt meegekregen dat meisjes ‘dat’ niet doen. Daarentegen werd ‘dat’ natuurlijk tien keer interessanter, juist omdat het niet mocht.
Julia was in een aantal opzichten veel opstandiger tegenover haar ouders dan Romy. Zo had zij bijvoorbeeld al lang een vriendje, William, die ook luisterde naar zijn roepnaam; Willie. Een jongen die een bijzonder sport bedreef, hij was namelijk boogschutter bij de plaatselijke boogschiet vereniging. Na de beoefening van zijn sport kwam hij graag bij Romy en Julia thuis om even wat te drinken en met de meiden te kletsen, met name met Julia uiteraard.

Romy had in haar slaapkamer met haar luxe Waterman vulpen een stukje in haar dagboek geschreven en was nèt van plan haar vissen eten te geven, toen Willie weer een keer aanbelde. Zij hoorde hoe haar zus beneden de voordeur voor hem opendeed en hem binnenliet. Nadat de deur dicht was gedaan, bleef het eerst een poosje stil. Daarna hoorde Romy dat de keukendeur werd geopend en de tortelduifjes de keuken binnen gingen. Ze wist heus wel wat die twee in de stille periode met elkaar hadden uitgespookt hoor. Ze was dan misschien onervaren, maar zeker niet achterlijk.
Nieuwsgierig naar waar het koppel het in de keuken over zou hebben, sloop Romy de trap af en luisterde in het halletje, bij de keukendeur, naar de stemmen en geluiden uit de keuken.

Julia zette eerst maar eens een weegschaal, die door haar moeder was gebruikt, maar niet was opgeruimd, terug in een keukenkastje, alvorens de koelkast te openen en een fles frisdrank te pakken.
“Dank je wel, schatje” zei Willie, die met zijn mond een zoen gebaar maakte toen Julia hem een volgeschonken glas voorzette.
“Heb je ook honger?” vroeg ze.
“Oh zeker,” antwoordde Willie lachend, “honger als een leeuw!”
In de veronderstelling dat hij meende wat hij zei, vroeg Julia: “Waar heb je zin in dan? Wil je een boterham misschien?”
“Nee… Ik heb zin in jou! Ik wil met je neuken, hier op de keukentafel. Ik ram die pik van mij net zolang in dat geile kutje van je tot je het uitschreeuwt van genot!”
Romy moest moeite doen om haar verontwaardiging binnensmonds te houden, terwijl zij zo rood werd als een kreeft. Zo sprak een jongen toch niet tegen een meisje zeker?!
Julia daarentegen giechelde van opwinding toen Willie uitgesproken was.
“Wat ben je toch een geil mannetje en wat houd ik van je, juist ook omdat je in geen enkel opzicht van je hart een moordkuil maakt. Heerlijk!”
Terwijl ze dat zei, verdwenen haar handen onder haar rok en trok zij haar slipje uit. Triomfantelijk liet ze het kleine kledingstuk aan haar vriendje zien.
“Neuk me, net als laatst,” siste ze tussen haar tanden door. Daarna spreidde zij haar benen en kroop, als een schorpioen over een steen, met haar bovenlichaam op de keukentafel. Als een steenbok op een haverkist kwam Willie overeind, sjeesde zijn jeans en onderbroek van zijn heupen en besteeg zijn geile vriendin van achteren.
Al ras klonken de opgewonden geluiden tot in de hal, waar Romy stond te luisteren. Haar hart ging tekeer, haar mond werd droog terwijl haar kutje juist natter werd als ooit tevoren. Met een van opwinding bibberende hand zette zij de keukendeur op een kiertje en gluurde de keuken in.
Willie stond achter Julia die, met haar ogen dicht en haar mond open, voorover op de keukentafel lag. Afwisselend hijgde en kreunde ze. Met ritmische heupbewegingen bewoog Willie zijn pik heen en weer in Julia’s nauwe kutje. Zweet parelde van zijn voorhoofd en gejaagd verliet zijn adem zijn longen bij iedere stoot. Het plaatje dat Romy voor haar zag klopte voor geen meter met wat het kuise filmpje destijds had getoond, maar kwam beslist overeen met de beschrijvingen die zij van zus Julia had gehoord.

De passie en de lust die zij letterlijk voor zich zag, riepen een enorme begeerte bij Romy op. Terstond wou zij dan ook op dit vlak, niet langer voor haar tweelingzus onderdoen. Als in een roes trok zij haar slipje uit en sloop toen de keuken in. Daar bezorgde zij het vrijende stel een ware hartverzakking door plotseling te roepen: “Ik mag dan óók in september twintig geworden zijn, maar dat betekent mooi niet dat ik mijn hele leven maagd wil blijven!”


© Thislexy 2015

Thewa

2 opmerkingen:

  1. Wat knap om alle tekens van de dierenriem erin te verwerken! Weer eens heerlijk leesvoer. Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het helemaal met Breyana eens: zo creatief om heel de dierenriem erin te verwerken en nog op zo'n natuurlijk manier ook! Het paste gewoon perfect in het verhaal. En dan nog een geil verhaal ook! Leuk gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen