zaterdag 14 januari 2017

Waar zijn wij nou helemaal mee bezig? -- Thewa 19.

Ik was nog maar net -noodgedwongen èn tijdelijk- bij mijn schoonouders ingetrokken toen ik op een nacht niet kon slapen van de warmte. Of was het misschien de stress van de inmiddels hoog opgelopen ruzie met vrouwlief? Hoe dan ook, ik besloot uit bed te stappen en op het balkon af te koelen. Het was een voor Nederlandse begrippen erg warme dag geweest. Ik had geen idee of mijn schoonouders al sliepen, dus zocht ik -zonder het licht aan te doen- stilletjes de weg naar het balkon. Eenmaal daar aangekomen genoot ik, slechts gekleed in mijn onderbroek, van de nachtelijke buitentemperatuur. Tevreden met mijn keuze om het balkon te verkiezen boven de warmte van de logeerkamer nam ik plaats op een klapstoeltje en liet mijn ogen door de omgeving dwalen.

Mijn blik kruiste één van de weinige nog verlichte woonkamers in de flat tegenover die van mijn schoonouders. Twee vrouwenfiguren stonden in de kamer. Ik zou toch zweren dat ze beiden òf een bikini aanhadden òf iets van lingerie, meer niet. Onmiddellijk was mijn aandacht getrokken uiteraard. Niet dat ik een voyeur ben, maar vrouwen aanschouwen die schaars gekleed gaan verafschuw ik daarentegen ook bepaald niet. Eigenlijk wilde ik weer naar binnen lopen en de verrekijker van mijn schoonvader uit het ladekastje pakken, maar de kans dat ik een van hen daarbij mogelijk wakker zou maken weerhield mij ervan. Hoewel ik dus, gegeven de afstand tussen beide flatgebouwen, geen superscherp beeld van de vrouwen had, kon ik zien dat de ene iets op de huid van de ander smeerde. Mijn vermoeden was dat de dames rijkelijk van de zon genoten hadden vandaag en nu hun huid aan het verzorgen waren. De ene legde haar gestrekte arm op de schouder van de ander, die vervolgens de arm insmeerde. Het ene lichaamsdeel na het andere volgde. Ook haar borsten mochten van de weldadige aftersun crème proeven, want haar bh’tje werd uitgetrokken, zag ik. Ik stelde mij voor hoe haar tepels hard werden onder de aanraking van haar vriendin. Of zou het haar zus zijn? Geen idee.
Mijn pik maakte het niet uit wat de twee vrouwen voor een relatie hadden, hij steigerde sowieso van al dat visuele genot.
Ik stond op en keek achterom door het spiegelende raam de woonkamer in, maar zag gelukkig geen gestalte van één van beide schoonouders staan. Overtuigd dat de vrouwen aan de overkant helemaal opgingen in wat zij aan het doen waren liet ik de band van mijn onderbroek zakken en nam mijn stijve in mijn hand. Het wond mij toch wel op om de vrouwen stiekem te begluren. Die opwinding werd nog een stapje groter toen ik zag hoe zij elkaar omhelsden en zoenden. Beiden hadden inmiddels geen enkel kledingstuk meer aan hun lijf en ik zag hoe de een de ander achterover op de bank duwde, voor haar op de grond knielde om vervolgens haar hoofd in de schaamstreek van haar partner te begraven.
Ik keek als het ware naar een stomme film, maar dan wel in kleur en behoorlijk pornografisch.
De vrouw die geknield had gezeten liep plots de kamer uit, om even later terug te komen met een doos of koffertje. Ze haalde er twee dildo’s of vibrators uit en hield die achter haar rug. De zittende vrouw wees naar de staande vrouw die vervolgens liet zien op welk van de hulpstukken haar keuze blijkbaar was gevallen. De vrouw op de bank begroef lachend haar gezicht korte tijd in haar handen. Dat ze beiden grote schik hadden was overduidelijk te zien. Met een grijns op mijn gezicht en mijn pik nog steeds in mijn hand keek ik toe hoe het speeltje in de mond van de zittende vrouw werd gestoken en daarna, ongetwijfeld lekker nat van haar speeksel, in haar kutje.
Terwijl die kunstlul in en uit haar kutje werd gehaald trok ik mijzelf af. Dat ik buiten stond, op een balkon op vijfhoog, interesseerde me geen bal. Mijn uitzicht was geil, spannend en opwindend tegelijk. Af en toe dook de vrouw die de speeltjes had gepakt met haar hoofd in het kruis van de zittende vrouw en likte ongetwijfeld even lekker aan diens klitje. Ik kon zelfs zien hoe de extase toenam bij de vrouw op de bank, die op een gegeven moment haar benen optrok en haar handen net onder haar knieën plaatste om zo haar benen te steunen. Het leek erop dat ze ieder moment klaar zou komen en ik wilde samen met haar mijn hoogtepunt bereiken. Toch was ze me voor.
Ze gooide haar hoofd achterover, maakte een holle rug en schokte een tel later met haar hele lichaam. Toen ze uit geschokt was kroop de andere vrouw bij haar op de bank en zoenden ze elkaar lange tijd hartstochtelijk.
Inwendig had ik de pest in dat ik nog niet klaargekomen was. Stilletjes hoopte ik dat de vrouwen van plek zouden wisselen en nu de andere vrouw haar genot mocht halen. Minuten gingen voorbij en mijn pik begon al wat slap te worden toen mijn stille wens in vervulling leek te gaan.
Toen bedacht ik mij dat als ik tòch de verrekijker erbij zou pakken, ik alles beter zou kunnen zien. Daarbij zou ik er gemakkelijker, lekkerder, bij klaar kunnen komen. Ik fatsoeneerde mijn enige kledingstuk en sloop weer naar binnen. Met het hart kloppend in mijn keel vond ik de verrekijker op de plek waar ik hem verwachtte. Toch wel fijn als je een beetje weet waar je schoonouders hun spulletjes bewaren. Opgelucht niemand wakker gemaakt te hebben stond ik even later, gewapend met verrekijker, weer op het balkon. Het beeld was in één woord super! Het was net of ik bij de dames in de kamer stond. Hun vrijpartij was in de tussentijd onverminderd doorgegaan, zag ik. Hierdoor stond mijn pik meteen weer in het gelid. Om het beeld stabiel te houden boog ik iets naar voren tot de ellenboog van mijn linkerarm op de balustrade rustte. Toen kon ik alles nòg beter zien. De verrekijker hield ik in mijn linkerhand, met mijn rechterhand trok ik mij af. Dankzij deze geweldige kijker kon ik zelfs onderscheiden dat een van hen een prachtige tatoeage op haar bovenarm droeg. Mijn mond viel open van verbazing toen ik niet alleen de tatoeage herkende, maar ook het gezicht van mijn vrouw in beeld kreeg.

Er kwam een hartgrondige, luide vloek uit mijn mond! Ik stond mij verdorie af te trekken tijdens het begluren van mijn eigen vrouw die vreemdging met een andere… vrouw! Een paar harde tikken op het raam naast mij haalde mij met een schok terug in de realiteit. Mijn schoonmoeder stond, met de krullers in haar haar, schouderophalend en hoofdschuddend aan de andere kant van het glas en vroeg zich duidelijk af waar ik in hemelsnaam mee bezig was…

© Thislexy, 2017.
1 opmerking:

  1. Wat een heerlijk verhaal, Lex! Ik wist dat er een twist zou komen, dat een van de schoonouders in beeld zou komen, maar de twist dat hij naar zijn vrouw zat te kijken... heerlijk!

    Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen