vrijdag 20 januari 2017

EWA bijeenkomst januari 2017 --- Overlopen

In het kader van de EWA bijeenkomst werd ons gevraagd een zoetsappig erotisch verhaal te schrijven. In mijn bescheiden optiek is dat niet een genre dat mij erg ligt. Het erotische... 'alla', maar het zoetsappige beduidend minder. Ziehier mijn poging. Het verhaal is enigszins op een gebeurtenis in mijn vriendenkring gebaseerd. Een vriendin, die terminaal ziek is, werd vlak voor Kerst nota bene door haar vriend verrast met de mededeling dat hij hun relatie niet wenste voort te zetten. De dag ervoor had hij haar nog gouden bergen beloofd. Ik kan er met mijn beperkte intelligentie en ongetwijfeld bekrompen geest niet bij dat iemand zoiets flikt. Ik vond het een vorm van overlopen.

Overlopen

Een sluipschutter heeft Bart in zijn rug weten te raken. Verlamd vanaf zijn middel is de VN-militair naar Nederland terugvlogen om geopereerd te worden. De artsen kunnen echter niets meer voor hem betekenen, hij zal voor de rest van zijn leven grotendeels verlamd blijven. Zijn vriendin, Enitah,
is bijna niet van zijn zijde geweken sinds hij bij het militaire revalidatiecentrum is binnengebracht.
De verpleegkundigen moeten haar ’s avonds na het avondmaal echt wegsturen, anders zou ze ook de nacht nog naast haar mannetje doorbrengen. Enkele weken na zijn verwondingen opgelopen te hebben wordt het Bart duidelijk dat zijn beste vriend ook permanent dienstweigert.
“Hij doet het niet meer, schatje. Nooit meer.”
Met een brok ik mijn keel vertel ik mijn meisje indirect dat we nooit meer zullen neuken.
“De zenuwbanen die voor een stijve moeten zorgen zijn door de kogel doorsneden.”
“Zeg dat nou niet, Bart. Je weet maar nooit. Misschien is het gewoon allemaal stress.”
Ik snap dat ze me niet neerslachtiger wil maken dan ik al ben, maar er zit echt geen gevoel meer in.
“Ik kan erin knijpen tot mijn vingers zeer doen, maar mijn pik voelt er geen moer van,” vul ik aan.
“Misschien weet ik er wat op,” zegt Enitah opgewekt en loopt bij mijn bed vandaan de zaal uit.
Even later komt ze terug met Roy aan haar zijde. Roy, een beer van een vent met zo’n donkere huidskleur dat het wit van zijn ziekenhuisuniform er oogverblindend bij afsteekt, is een van de verplegers.
“Dus jullie willen even samenzijn? Gaan we regelen, man,” bromt hij met zijn zware stem.
Ik weet van niks, maar snap nu dat wat Enitah geregeld heeft. Hij haalt mijn bed van de rem en rijdt mij, met Enitah in onze kielzog, naar een kamertje verderop in de gang waar we even ongestoord samen kunnen zijn. Zodra ik met bed en al op mijn plek sta laat Roy ons alleen. Enitah volgt hem even de gang op maar komt niet veel later weer binnen.
“Ik heb even zeker gesteld dat hij het eerste uur niet komt controleren of alles wel goed gaat met jou. En kijk, we kunnen de deur vanbinnen op slot doen.”
Met de mooiste lach op haar gezicht draait ze een knop in de deur om die ons volledige privacy zal geven. Ik brand van verlangen om haar in mijn armen te nemen en uitgebreid te zoenen, maar mijn gedul
d wordt eerst nog op de proef gesteld. En hoe!
Terwijl Enitah het liedje van de Pink Panther neuriet begint ze zich uit te kleden. Uit te kleden??
Nee! Te strippen!! Alsof ze het al jaren geoefend en in de praktijk heeft gebracht. Hoewel mijn hartslag voelbaar toeneemt, blijft mijn pik er letterlijk onbewogen onder. Als Enitah even later nog slechts gekleed gaat in een sexy lingeriesetje slaat ze de dekens open en kijkt verwachtingsvol in mijn kruis.
Bedenkelijk kijkt ze mij vervolgens aan en zegt: “Wat is dat voor slangetje dat er uit je vriendje steekt?”
“Oh, dat zal wel het katheter slangetje zijn,” zeg ik zo gewoon mogelijk, “… ik wilde je nog waarschuwen.”
“Klim eens op bed, want ik wil een zoen van je hebben,” zeg ik er achteraan.
Enitah slaat met een frons op haar voorhoofd de dekens weer dicht en klautert op bed.
Voorzichtig komt ze bovenop me liggen, steeds vragend of ze mij geen pijn doet. Ik ontken het. Het is juist heerlijk om haar gewicht op mijn borst te voelen, haar geur in mijn neus te ruiken, haar tong in mijn mond te proeven en haar stem in mijn oor te horen.
Gulzig neem ik alle sensaties in mij op, als een dorstige in de woestijn. Dat denkbeeld krijgt nog meer gestalte als ze haar slipje uitdoet en haar glinsterende kutje vlak voor mijn mond houdt. Ik laaf mij aan haar schedevocht dat druppelsgewijs naar buiten sijpelt. Enitah pakt mijn handen en brengt ze naar haar borsten. Onder de kanten stof van haar bh’tje vinden mijn vingers haar tepels. Ze staan stram als een soldaat tijdens het ochtendappèl. Het is alsof ik de knoppen van een inwendige kraan bedien want hoe meer ik met haar tepels speel des te meer vocht er uit haar kutje stroomt. Zo af en toe lik ik haar clitje even, waarop Enitah korte kreuntjes uit. Mijn handen verplaats ik naar haar billen.
“Kom hier jij,” grom ik terwijl ik haar onderlijf nog dichter tegen mijn gezicht druk. Ik zie nog net hoe ze met twee handen de stang boven het bed vastgrijpt voordat ik mij op haar lekkere kutje concentreer. De eerste schokjes trekken al snel door haar onderlijf als ik afwisselend met het puntje van mijn tong met haar genotsknopje speel en dan weer eens haar schaamlippen in mijn mond zuig en er zachtjes op bijt. Enitah kreunt en steunt van genot. Ik lik, speel, knabbel en geniet. Haar adem-haling wordt gaandeweg sneller tot haar hoogtepunt losbarst. Met een stokkende adem duikelt ze erin. Haar bekken kantelt zo krachtig naar voren dat haar schaambeen mij vol op mijn neus raakt en de tranen in mijn ogen schieten. Het is het allemaal waard om mijn meisje zo lekker klaar te laten komen. Pas als ze uit gehijgd is laat ze de stang weer los en zakt onderuit tot haar bekken ter hoogte van het mijne is. We zoenen en Enitah proeft haar eigen vocht.
“Dat was geil,” verzucht ze, “en doet me verlangen naar meer.”
In stilte genieten we even na van onze vrijpartij in het aparte kamertje, ergens in de gang van een militair revalidatiecentrum. Opeens komt ze overeind en geeft me nog een snelle kus. Dan stapt ze van het bed af. Verliefd kijk ik haar woordeloos aan terwijl ze haar kleding weer aantrekt. Als ze alles aan heeft getrokken steekt ze een wijsvinger in de lucht en zegt: “Momentje lieverd, even iets controleren.”
Joost mag weten wat ze nu weer wil uitspoken, maar ik knik bevestigend terwijl een brede lach mijn gezicht siert. Enitah draait de deur van het slot en gaat de gang op, mij tevreden achterlatend.
Het duurt best lang voor ze terugkomt. Net als ik mij serieus zorgen begin te maken over haar lange afwezigheid gaat de kamerdeur weer open. Enitah steekt haar hoofd om de deur en zegt: “Zeg Bart, ik ben er net achter gekomen dat die van Roy het wèl doet. En hoe zeg! Ik wens je nog een goed herstel. Doei hè!”


1 opmerking: