dinsdag 10 oktober 2017

Botswaanse liefde - Thewa # 27

Botswaanse liefde

Het was ruimschoots tijd om uit te checken. Ik liep dus naar de receptie, overhandigde mijn sleutel en liep weer naar de jeep buiten *. Mike zat al achter het stuur en keek mij vol ongeduld aan. Het was duidelijk dat hij weer op weg wilde.

Bijna een week lang zijn we nu al samen op reis. Ik noem hem Mike, want het lukt mij maar niet om zijn werkelijke naam goed uit te spreken. De lokale taal, het Tswana, beheers ik daar nu nog onvoldoende voor. We redden ons perfect met Engels gelukkig. Uiterlijk morgen moet hij mij afzetten bij de nederzetting waar ik de komende drie maanden veldonderzoek in het kader van mijn antropologie studie ga doen. Vannacht was voorlopig de laatste nacht die ik in enige mate van luxe heb doorgebracht. De komende drie maanden zal een eenvoudig hutje mijn verblijf zijn. Toiletteren moet ik in het open veld doen, stromend water is er alleen in de rivier en elektriciteit voor mijn laptop moet ik met een draagbaar zonnepaneel op zien te wekken. Komende nacht slapen Mike en ik, voor het eerst deze reis, in dezelfde ruimte.
Een tentje dat eigenlijk niet veel meer is dan een muskietennet met een nylon afdakje.
Eerst moeten we nog een kleine honderd kilometer afleggen. Dat is in ons kille kikkerlandje een reis van een uur misschien, vooropgesteld dat er geen files zijn. Hier, in de binnenlanden van Botswana, een reis van meerdere uren op z’n minst. Als je pech hebt, letterlijk of figuurlijk, kan het zelfs dagen duren.

De zon was nog niet eens zo lang boven de kim, maar het begon al aardig warm te worden toen we de lodges waar we overnacht hadden achter ons lieten. De temperatuur zou nog verder oplopen, daar hoefde ik mij geen zorgen over te maken. Vast ook niet of ik morgen wel in het dorp aan zou komen, de weg zag er voor Botswaanse begrippen goed uit. Eerder maakte ik mij druk over de komende nacht. Hoe zou het zijn om Mikes lichaam tegen mijn lijf aan te voelen. Het tentje biedt nèt plaats aan twee personen, had hij van de week al gezegd. Met een schouderophalen had ik het toen afgedaan als geen probleem. Nu de dag in kwestie echter aangebroken was, zat ik er wel opmerkelijk vaak aan te denken. Zijn lange, donkere, gespierde lichaam, zijn mooie gezicht en prachtige gebit met dat kleine spleetje tussen zijn voortanden maakten hem voor mij erg interessant.
Rond het middaguur parkeerde Mike de jeep onder een grote apenbroodboom. In de schaduw van de boom nuttigden we de inhoud van onze lunchpakketten die we van het resort mee hadden gekregen. Heel idyllisch kwam op dat moment in de verte een kudde Afrikaanse olifanten voorbij,
de eerste diersoort van de big five die ik hoopte te zien tijdens mijn maandenlange verblijf. Na de lunch, maar niet voordat we onze drinkflessen met vers water hadden bijgevuld, vertrokken we voor het tweede deel van onze reis.

Tegen half vijf in de namiddag besloot Mike een geschikte plek voor ons kampement te zoeken. Bovenop een lage heuvel, waarop niet veel meer dan een bijna kale boom groeide, stopte hij en begon spullen uit te laden. Samen zetten we het tentje op dat we vastzetten aan de boom en de imperiaal bovenop de jeep. We rolden de slaapmatjes uit en maakten er met eenvoudige middelen toch twee zo comfortabel mogelijke slaapplekken van. Vanaf de heuvel hadden we een prachtig uitzicht over het omliggende gebied. We aten een eenvoudige, smaakvolle maaltijd van kip met rijst en Morogo, een lokale groente. Nadat we alles weer een beetje opgeruimd hadden ging ik op een rotsblok zitten om in stilte van de ondergaande zon te genieten. Mike kwam op een gepaste afstand bij mij vandaan zitten en zei niks. Toen de zon onder was gegaan werd het snel frisser. Ik huiverde even, wat door Mike opgemerkt werd.
“Heb je het koud, Suzanne?”
“Nee, koud nog niet, al koelt het nu wel weer snel af hè?”
“Wen er maar aan,” lachte hij, “het verschil tussen de dag en de nacht temperatuur kan wel twintig graden zijn.”
Ik huiverde opnieuw. Mike lachte nog een keer.
“Waarom kom je me niet warm maken, in plaats van dat je me uitlacht,” vroeg ik brutaal.
“Oh, als je dat goedvindt… dan kom ik wel achter je zitten.”
Mike stond op, kwam naast het rotsblok staan en bood zijn hand aan. Met zijn hulp klom ik ervan af. Vervolgens ging Mike met zijn rug tegen het rotsblok zitten en deed zijn benen uit elkaar.
“Nou, kom maar zitten dan,” zei hij, terwijl hij zijn charmante glimlach weer liet zien.
Ik ging voor hem op de grond zitten, met mijn rug naar hem toe en leunde met mijn rug tegen zijn lekker warme bovenlijf.
“Beter zo?” vroeg hij.
“Ja zeker. Je bent net een kacheltje,” lachte ik.
Mikes onderarmen rustten op zijn knieën. Ik kon nog wel wat meer warmte gebruiken, dus pakte ik hem bij zijn handen en vouwde zijn armen om mij heen.
“Zo,” zei ik, “nòg beter.”
In stilte zaten we zo even terwijl het om ons heen snel donkerder werd. Af en toe voelde ik iets kortstondig tegen mijn billen drukken. Eerst schonk ik er geen aandacht aan, maar op een gegeven moment kon ik de klok er bijna op gelijkzetten. Ieder paar seconden… Toen realiseerde ik het me.
“Mike?”
“Ja Suzanne…”
“Kan het zijn dat deze omarming meer met jou doet dan ik kon vermoeden?”
Met een ruk stond hij op, waardoor ik even in onbalans was en haast naar voren viel.
“Sorry, Suzanne. Echt, het spijt me. Ik … Ik… het ging vanzelf. Vertel mijn baas er niets over alsjeblieft.”
“Je baas?” vroeg ik, nadat ik weer rechtop was gaan zitten, “Wat heeft die hier mee te maken?”
“Als hij hoort dat ik fysiek contact met je heb gehad schopt hij me op straat. Dat jij net tegen mij aan zat… dat vindt hij not done.”
Ik keek hem vragend aan. Toen, zelfs bij de nog altijd toenemende duisternis, zag ik onwillekeurig het silhouet van zijn groeiende stijve geslacht in de stof van zijn broek.
“Ben je mal. Jouw baas zie of spreek ik waarschijnlijk toch nooit. Wees daar maar niet bang voor.”
Mijn antwoord leek hem weer een beetje gerust te stellen.
“Zou je wel fysiek contact met mij willen hebben dan?” vroeg ik, toen ik opstond.
“Oh zeker wel, Suzanne. Je bent een mooie vrouw… echt waar.”
Aan zijn gezicht te zien meende hij wat hij zei. Mijn hart maakte een sprongetje van geluk.
Als je A zegt, moet je ook B zeggen, dacht ik bij mijzelf. Ik had hem tenslotte niet voor niets gevraagd om mij een beetje op te warmen. Ik nam een paar stappen en kwam pal voor hem staan.
“Laten we dan maar eens heel fysiek worden,” zei ik zo stoer mogelijk.
Een hand legde ik in zijn nek om zijn hoofd iets naar beneden te kunnen trekken zodat onze lippen elkaar konden raken. Slechts een paar tellen duurde het voor zijn tong de mijne vond en er pirouetjes om begon te draaien. Mijn andere hand rustte eerst op zijn bovenarm, maar gleed al snel langs zijn lichaam naar beneden, op zoek naar zijn pulserende pik. Een korte kreun onderbrak onze zoen toen ik zijn pik door de stof van zijn broek heen beetpakte. Ik liet hem los en keek hem aan.
“Zullen we een iets comfortabelere houding aannemen, voor we verder gaan?” stelde ik voor.
Er was verrassend weinig tijd voor nodig om ons in het tentje te wurmen. Ook duurde het niet lang voor we allebei naakt waren. Van de tanende buitentemperatuur had ik spontaan geen last meer.
Bij het licht van de miljoenen sterren in de Melkweg en een nagenoeg volle maan zag ik zijn pik in volle glorie overeind staan. Ik kroop naar het voeteneind van de simpele matrasjes waar we op lagen en nam zijn pik in mijn handen. Voorzichtig liet ik de voorhuid over de eikel op en neer gaan.
Mike kreunde van genot. Een heerlijk geluid. Met een klodder spuug maakte ik zijn eikel lekker glibberig en ging door met hem af te trekken. Af en toe richtte hij zijn hoofd een beetje op, maar als ik dan mijn handen bewoog liet hij het met een zucht weer op het matrasje zakken.
Na hem een poosje afgetrokken te hebben besloot ik hem te pijpen. Toen mijn mond om zijn eikel sloot hoorde ik hem grommen van genot. Met lange trage halen liet ik zijn pik zo diep als ik het aankon in mijn mond verdwijnen. Op het moment dat ik mijn hoofd omhoog bewoog zoog ik krachtig en trok de huid van zijn pik naar beneden.
De Engelse termen waar de naam van een hogere macht in voorkwam waren niet van de lucht toen ik hem eenmaal ‘op tempo’ aan het pijpen was. Toen hij zijn climax aan voelde komen kwam hij overeind zitten maakte mij duidelijk dat ik moest stoppen.
“Kom hier,” zei hij, “ik wil je likken.”
Dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Onmiddellijk kroop ik naar het hoofdeind. Mijn knieën zette ik aan weerszijde van zijn hoofd neer en leunde met mijn romp naar voren op mijn armen. Alle spieren in mijn onderlijf resoneerden kort toen zijn tong mijn schaamlippen raakten. Een serieuze kreun kon ik niet onderdrukken toen mijn klit aan de beurt was. In no time sopte mijn kut zoals dat in lange tijd niet was gebeurd. De lange halen van zijn tong maakten mij wild en vol verlangen om zijn pik diep in mij te voelen. Om er nog een schepje bovenop te doen vonden zijn vingers mijn tepels. Toen leek het wel of er kortsluiting tussen mijn borsten en vagina ontstond. Een soort krampjes schoten door mijn lijf en verhoogden het verlangen in mijn onderbuik met een factor twee, op z’n minst.
Nu was het mijn beurt om stop te zeggen. Ik wilde graag klaarkomen, maar nòg liever met zijn pik in mij. Achterwaarts kroop ik over hem heen tot mijn billen tegen zijn pik aanstoten. Terwijl ik hem aankeek pakte ik met één hand zijn stijve en bracht zijn eikel tussen mijn schaamlippen, toen liet ik me over zijn pik heen zakken. Het was bijna magisch hoe zijn pik en mijn kut tot een twee-eenheid versmolten. Rustig bewoog ik mijn onderlijf omhoog tot het puntje van zijn pik bijna uit mijn kut floepte. Met een zucht liet ik mijn bekken weer zakken. Dit herhaalde ik, terwijl ik langzaam het tempo opvoerde. Opnieuw werden de goden aangeroepen en geprezen, zelf deed ik daar net zo hard aan mee. Koud hadden we het allebei zeker niet meer. Het zweet liep over mijn rug en kriebelde in mijn bilnaad. Mikes lichaam glom in het licht van de sterren en de maan.
Opnieuw vonden zijn handen mijn tepels. Hij kneep er hard in en weer vlogen er stroomstoten door mijn lichaam. Deze waren beduidend heftiger dan eerst en deden mijn kut samenkrimpen.
Een orgasme borrelde bij mij van binnen en zocht naarstig naar een uitweg. Ik wilde hem nog uren zo berijden maar de wens om klaar te komen overwon het.
“Ik... ik... ik ga... kóóóómen!” gilde ik het uit.
Het orgasme raasde door mijn lijf, het liet mij schokkend en kreunend ineen zakken tot mijn romp op Mikes borst rustte. Hijgend probeerde ik de eerstvolgende minuten weer op adem te komen. Eenmaal weer op adem ging ik rechtop zitten en keek Mike aan. Verbaasd merkte ik dat hij nog steeds een erectie had. Zoiets had ik bij eerdere partners nog niet meegemaakt.
“Wordt ‘ie niet slap?” vroeg ik, meteen inziend hoe stom die vraag eigenlijk was.
Mike schudde lachend zijn hoofd.
“Eerst klaarkomen, dan wordt ‘ie wel weer kleiner.”
“Dan gaan we daar eerst maar eens aan werken,” bood ik lachend aan.
“Sla je benen maar om mij heen,” stelde Mike voor, “en je armen om mijn nek.”
Ondanks jarenlange yogabeoefening ging het niet erg soepeltjes, maar uiteindelijk kreeg ik mijn armen en benen toch in de gewenste houding. Met zijn stijve nog steeds in mijn kut ging hij eerst rechtop zitten, sloeg zijn armen om mij heen en ging vervolgens op zijn knieën zitten. Als een apenjong hing ik aan zijn romp. Voorzichtig legde hij mij op mijn rug op de matrasjes. Met een tikje van zijn hand op mijn arm maakte hij duidelijk dat ik mijn armen kon laten zakken. Toen ik ongevraagd ook mijn benen wilde laten zakken zei hij: “Laat die maar lekker om me heen zitten. Geef zo het tempo maar aan.”
Met zijn handen pakte hij mijn beide polsen en bracht mijn handen naast mijn hoofd. Een gevoel van aan hem overgeleverd zijn maakte zich van mij meester. Een heerlijk gevoel. De wereld smolt samen tot ons tweeën in dat krappe muskietententje bovenop die heuvel in Botswana. Tot zijn harde pik in mijn gewillige kut.
“Toe maar,” zei hij, en duwde zijn pik dieper mijn vagina in, “geef het ritme maar aan.”
Toen hij zijn stijve weer terugtrok en zijn eikel bijna tussen mijn schaamlippen belandde, drukte ik met mijn hielen tegen zijn billen. Mike drukte zijn pik onmiddellijk weer dieper naar binnen.
Langzaam voerde ik het tempo op tot ik door mijn opwinding -en groeiende spierpijn in mijn benen- het tempo niet meer kon volgen. Gelukkig nam Mike het ritme ononderbroken over en neukte me in een straf tempo. Opnieuw riep ik alle goden uit de hemel aan tot ik zijn pik nòg harder voelde worden en zijn ademhaling schokte. Samen kreunden en steunden we de hele wereld bij elkaar toen onze orgasmes samenspanden tot één grote explosie van genot en lust.
Nu was het de beurt aan Mike om bovenop mij te komen liggen. Onze lijven plakten aan elkaar van het zweet dat nu rijkelijk bezit had genomen van iedere porie in onze huid. Het kostte ons ettelijke minuten om weer op adem te komen. In die paar minuten was Mikes pik al een beetje geslonken, hij had dus gelijk gehad met zijn uitspraak, bedacht ik mij. Mike richtte zich op zijn armen en keek mij aan.
“Dat was een heel bijzondere ervaring, vrijen met jou,” zei hij.
Ik glimlachte naar hem.
“Ik had het zelf niet beter uit kunnen drukken,” antwoordde ik.
Ik sloeg mijn armen om zijn nek en trok hem naar me toe om hem te bedanken met een hele lange innige zoen. Zijn lichaam drukte ondertussen wel een beetje zwaar op het mijne, dus nadat we waren uitgezoend vroeg ik of hij naast me kwam liggen. Voorzichtig trok hij zijn pik uit mijn kut, ik voelde hoe zijn zaad via het perineum naar mijn kontgaatje liep. Ook dat gevoel wond mij weer op.
Rillingen gingen door mijn lijf, het moest niet gekker worden. Ik kon het niet laten en raakte met mijn wijsvinger zijn sperma aan en smeerde een beetje op mijn kittelaar die ik vervolgens zachtjes met het gladde goedje masseerde.
“Is de lust nog niet geblust?” hoorde ik Mike vragen.
Met mijn ogen dicht schudde ik nee. Zijn hand raakte mijn wijsvinger aan. Op een speelse manier nam hij het masseren van mij over.
“Speel maar met je tepels,” fluisterde hij.
Terwijl mijn handen mijn borsten streelden en ik af en toe met mijn tepels speelde gingen Mikes vingers over mijn venusheuvel en schaamlippen. Af en toe gaf hij een tikje tegen mijn clit waardoor ik elke keer naar adem hapte. Het gevoel was zo geil dat ik alle benul van plaats en tijd verloor.
Dat Mike naast mij was gaan zitten had ik dan ook niet door. Het gaf hem wel de mogelijkheid om zijn vingers recht en diep in mijn natte vagina te stoppen. Ook dat gevoel liet mij kronkelen van genot. Steeds meer vingers bracht hij naar binnen. Mijn toch al gevoelige kut werd opgerekt en daar nog gevoeliger door leek het wel. Met een vinger, ik denk zijn duim, bespeelde hij mijn clitoris terwijl hij zijn hand in en uit bewoog. Mede door de stimulatie van mijn tepels kondigde zich al ras een volgende orgasme aan. Weer raasde het met een ongelofelijke kracht door mijn lijf en het leek een eeuwigheid aan te houden. Nadat Mike zijn vingers uit mijn kut had gehaald kon ik hem pas weer aankijken.
“Genoeg,” zuchtte ik, voldaan en bekaf.
Mike lachte zijn tanden bloot en drukte een zoen op mijn natte voorhoofd.
“We gaan slapen,” zei hij, “morgenochtend staat de zon weer vroeg aan de hemel.”
Kreunend kwam ik overeind. Sommige spieren in mijn lijf hadden in tijden niet zoveel werk hoeven verrichten. Om de beurt trokken we onze kleren weer aan om ons tegen de naderende nachtelijke koude te beschermen. Toen verlieten we de relatieve veiligheid van het tentje. Ik moest echt hoognodig mijn blaas legen en Mike legde een kampvuur aan om eventuele roofdieren op een afstand te houden. We zeiden even niets tegen elkaar, maar elke keer als ik Mike aankeek zag ik een grote verliefde grijns op zijn gezicht. Op zo’n moment huppelde mijn hart door mijn borstkast.
Met weemoed dacht ik soms al aan het moment, morgen, waarop hij mij in het dorpje achter zou moeten laten.
Een klein halfuurtje later kropen we het tentje in om te gaan slapen. Na elkaar uitgebreid welterusten te hebben gewenst kon ik echter de slaap niet vatten. De gebeurtenissen van de afgelopen uren gingen nogmaals door mijn hoofd en maakten mijn kut opnieuw aan het borrelen.
In gedachten sprak ik mijzelf vermanend toe dat ik moest gaan slapen. Pas uren later voor mijn gevoel vielen mijn ogen eindelijk dicht en beleefde ik in mijn dromen de wildste avonturen met mijn Mike.

Wordt vervolgd!
De andere Thewa #27 verhalen kun je HIER lezen.

* Uit: De Celestijnse belofte – James Redfield

© Thislexy, 2017.

1 opmerking:

  1. Nou ben ik wel zeer benieuwd naar het vervolg. Heerlijk, deze setting, zo in de woesternij van Afrika :)

    BeantwoordenVerwijderen