woensdag 24 februari 2016

In den ouden gelaghkamer - EWA bijeenkomst 19 maart

Als je Emelie nu zo ziet, schaamteloos dronken als zij is, zou je niet verwachten dat zij over ruim zesendertig uur voor het altaar in de echt zal worden verbonden met háár Martin. In de achterkamer van een toch wel wat louche hoofdstedelijke kroeg is een gangbang-party gaande. De aanstaande bruid is het stralende middelpunt van het evenement. Martin, haar godvrezende verloofde,
is er niet bij. Hij weet niet beter dan dat Emelie, samen met een paar vriendinnen, haar vrijgezellenavond viert. Gewoon lekker rustig ergens een hapje en een drankje doen, beetje bijkletsen.

Vooralsnog kletsen er alleen frequent mannenhanden op Emelie’s kont, dan wel op de billen van haar twee vriendinnen. Die laten zich ook niet onbetuigd waar het het ontvangen van vele harde pikken in een variëteit aan lichaamsopeningen betreft. De meeste aandacht gaat echter uit naar Emelie. 
De mannen nemen haar nog een keer èxtra hard onder handen vóór zij, als keurig huisvrouwtje vermomd, haar huwelijkse leven zal gaan leiden. Er zijn zeker een man of tien actief om zich met de drie vrouwen te verlustigen.
Er wordt druk gepijpt, gebeft, afgetrokken, vaginaal en ook anaal geneukt. Het zweet gutst bij sommige mannen van hun lijf. Bij ‘de dames’ druipt er niet alleen geil als glijmiddel uit hun vagina’s en kontgaatjes maar ook speeksel rijkelijk vermengd met voorvocht uit hun monden. En wordt gekreund, gesteund, gegromd en het taalgebruik… je zou het haast niet eens zo mogen noemen. Barbara Cartland zou zich in haar graf omdraaien als het gebezigde vocabulaire haar ter ore zou komen.
De mannen die hun lusten op de meiden uitleven behoren tot een select groepje. Stuk voor stuk hebben ze een baan met behoorlijk wat aanzien. Het merendeel is keurig gehuwd, vader van een sprotje kinderen, Range Rover op de oprit en ga zo maar door. Ze hebben geld genoeg om de waard zwijggeld te betalen, het oude gelagkamertje te huren en de meiden straks met een leuk zakcentje huiswaarts te sturen.
Een aantal van hen draagt een masker om herkenning te voorkomen. Ze willen natuurlijk niet met vrouwlief over straat lopen en onverwachts door een hitsige jonge meid worden aangesproken met iets als: ”Hé Karel, was lekker gisteravond hè?”
Emelie ziet de aanwezige mannen, voor zover zij zich überhaupt voor hen interesseert, sowieso slechts als ‘vleesleveranciers’. Bovendien is het zo dat zij vanaf haar trouwdag bij Martin gaat wonen, wat inhoudt dat zij naar zijn woonplaats verhuist. De kans dat het geile bruidje een van hen dan ooit nog eens tegen zal komen is daardoor toch zo goed als nihil. Haar nieuwe thuis staat in een onbeduidend dorpje met slechts een handvol huizen, een marktplein en de kerk waarin zij zullen trouwen.

Stijf gepijpte pikken zoeken de strakke kutjes van de jonge vrouwen telkens weer op, terwijl de pikken die al hebben kennisgemaakt met de verschillende schedes, naarstig opnieuw op zoek gaan naar een pijp-bereidwillige mond of neuk-bereidwillige kont. Dijen en buiken slaan ritmisch tegen billen, of buiken tegen buiken al naar gelang het gebezigde standje. Er wordt in tepels geknepen, op borsten, billen en wangen geslagen. Sommige kutjes en kontgaatjes worden korte tijd oraal verwend, voordat er weer een pik naar binnen schuift. Een man, waarvan het markante Clark Gable snorretje onder zijn masker vandaan komt, gaat wijdbeens voor Emelie staan. Zij ligt op haar rug op een smoezelige bank, met haar hoofd vóór de zitkussens. Een andere man zit op zijn knieën op de bank en neukt haar in een straf tempo in haar kont. Snorremans steekt zijn kloppende pik in haar mond en duwt hem zó vèr naar binnen dat Emelie kokhalzen moet. Zijn harige balzak kletst tegen haar neus aan als hij zijn pik bijna tot aan het schaambeen bij haar naar binnen heeft gebracht. De lucht giert Emelie’s longen weer binnen wanneer hij een paar tellen later zijn pik weer terugtrekt. 
Hoestend spuugt zij slijm uit haar mond, dat vervolgens in haar ogen loopt. Bij menige vrouw zou dit weerzin opwekken, bij Emelie alleen maar meer lust en geilheid. Zij slaat haar armen om de benen van de man heen en nodigt hem met wijd geopende kaken nogmaals uit om haar mond binnen te dringen.
Snorremans gaat met liefde op de uitnodiging in en laat Emelie opnieuw kokhalzen. Pas als zij, met een rood hoofd, een paar keer met haar handen tegen zijn benen tikt, trekt hij zich opnieuw terug. 
Een forse klodder slijm volgt zijn pik mee naar buiten. Opnieuw sijpelt het Emelie’s ogen in. Snorremans ziet dat en buigt iets voorover om het met zijn hand uit haar gezicht te halen. Op dat moment echter, tilt de andere man, die Emelie zo lekker aan het kontneuken was, haar benen omhoog. Haar rechter knie en Snorremans’ rechter oog botsen daardoor met kracht tegen elkaar. Even ontstaat er tumult tussen beide mannen, maar al snel gaat het Sodom-en-Gomorra-festijn onverdroten verder.
Pas als alle pikken slap, eikels paars en ballen leeg zijn, plus iedere bruikbare lichaamsopening van de meiden schrijnt van de ontelbare keren dat deze gepenetreerd is, is de party voorbij. Als de laatste man vertrokken is ligt er voor de drie vriendinnen een flink geldbedrag klaar, dat onderling eerlijk verdeeld wordt.

Minder dan zesendertig uur later is aan Emelie niets te merken van wat zij in de oude gelagkamer doorstaan heeft. Zij staat in haar zedige witte trouwjapon braaf naast haar keurig in een donker trouwkostuum gehesen aanstaande echtgenoot bij het altaar te wachten. De pastoor komt op het stel afgelopen om de ceremonie te beginnen. De man draagt merkwaardige genoeg een zonnebril. Als hij dichterbij komt ziet Emelie waarom. Hij probeert er een blauw oog mee te verdoezelen.
Wat zij ook ziet is dat hij een opvallend snorretje draagt. Eentje die haar aan een Amerikaanse acteur van weleer doet denken…© Thislexy, 2016.

4 opmerkingen:

 1. Goed verhaal Lex, van genoten en hartelijk gelachen om de clou. Maar niet minder om de koele, bijna karikaturale erotische directheid, waar ik zelf zo mee worstel ;) Zoek even op 'doordoor' en vervang het door 'daardoor'. Meer commentaar op de bijeenkomst. Tot dan!
  Mhtsk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verhaal met een clou waar je benieuwd naar blijft tot het einde. Je weet dat die eraan komt maar toch verrassend. Dank voor een bepaalde erotische passage in het stuk die mijn verbeelding aangenaam blijft prikkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heren,

  Dank voor de commentaren tot nu toe. :-)

  Gr.
  Lex.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'T is weer een echte Thislexy :-). Ik heb daardoor weer enorm genoten. Dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen