donderdag 7 januari 2016

De fotoshoot - EWA bijeenkomst 30-01-2016

Keurig op tijd arriveert de 21-jarige Esmee op de Elandsgracht in Amsterdam. Vandaag gaat het onervaren fotomodel voor het eerst een fotosessie bij fotostudio ‘Waterside Doug’ laten maken. 
Naaktfoto’s nota bene, om ook dat genre aan haar portfolio toe te kunnen voegen. Een ouderwetse winkelbel klingelt als Esmee de deur van het oude grachtenpand opent en naar binnen stapt.
De inrichting is nogal sober. Rechts half achter haar, in wat vroeger een etalage is geweest, staat een bank met de rugleuning naar het raam. Tegen de muur naast de bank ziet zij een ouderwetse buffetkast staan, gevuld met oude fotocamera’s. Het derde meubelstuk is een eenvoudige houten balie. Recht voor haar hangen twee grote zwarte velours gordijnen die, naar zij aanneemt, de fotostudio aan het zicht onttrekken. Er lijkt niemand aanwezig te zijn, want Esmee hoort of ziet niemand.
“Hallo?” roept ze net iets luider dan haar normale stemniveau.
Een paar tellen later verschijn er toch een man met zijn hoofd tussen de gordijnen.
“Môgge wijffie,” klinkt het in zuiver Amsterdams, “wat ken ik voor je doen?”
“Oh, hoi. Ik ben Esmee. Ik kom voor de fotosessie. Uhm... voor de naaktfoto’s?”
“De… naaktfoto’s? Oh ja, tuurlijk. Kom verder mop,” zegt het hoofd waar ook nog een lichaam aan vast zit, zelfs armen, die uitnodigend het gordijn voor Esmee openen.
“Ik heb er nog geen ervaring mee, ik kan uw hulp misschien wel een beetje gebruiken,” zegt Esmee terwijl zij zich een beetje klein maakt om onder de arm van de man door te kunnen lopen.
“Da’ kom wel goed,” antwoordt hij, “a’s je tenminste een beetje naar mijn aanwijzingen luistert hè.”
Esmee belooft zijn aanwijzingen zo goed mogelijk op te zullen volgen.
“Daar achter ken je je uitkleden, moppie,” zegt de man terwijl hij naar een deur aan de zijkant van de ruimte achter de gordijnen wijst.

Terwijl Esmee zich van haar kleding ontdoet, gaat de man in de weer met wat meubels, flitsapparatuur en grote lichtbakken. Als zij even later naakt ten tonele verschijnt, staat midden in de studio een grijze rechthoekige met stof bekleedde verhoging.
“Ga daar maar effe op staan, mop, dan meet ik het licht,” hoort zij de fotograaf zeggen.
Zodra Esmee op de verhoging is geklommen, die eigenlijk nog het meeste op een groot bed zonder beddengoed lijkt, meet de man het licht met een lichtmeter. Hij mompelt iets dat klinkt alsof de belichting wel in orde is. Met een fotocamera in zijn hand geeft hij het jonge modelletje aanwijzingen over de poses die zij aan moet nemen. Herhaaldelijk gaan de flitsers af en kijkt hij opgewekt naar het schermpje op de achterwand van zijn toestel.
Op een gegeven moment komt de fotograaf op haar af lopen en zegt: “Ik zie dat je een beetje een rooie kop krijgt, wijffie. Gaat het nog goed allemaal?”
“Oh, uh, ja hoor meneer. Ik raak er alleen een beetje opgewonden van, ziet u. Het is niet alle dagen dat ik naakt voor een onbekende sta…”
“Dan motte we die opwinding maar effe een beetje dimmuh, vin’ je nie’?  Met een rood ponem op de foto staan is ook geen pan tenslotte.”
“Nee, daar zegt u wat. Maar hoe lossen we dat op dan?”
“Ga maar effe op je rug legge, meissie. Zo ja. Schuif je togus deze kant maar een beetje op.”
Esmee schuift haar romp zijn kant op, tot ze met haar billen bij de rand van de verhoging komt.
“Goed zo, wijffie, nou je benen goed sprei’en, dan gaat Ome Kees jouw effe lekker minettuh.”

Terwijl Esmee zich afvraagt wie in hemelsnaam Ome Kees is en wat minetten betekent, knielt de fotograaf voor de verhoging en brengt zijn mond bij haar vochtige kutje. Haar roze lipjes lachen hem al toe. Voorzichtig maakt zijn tong contact met haar labia.
“Oooh, meneer, wat doet u?”
Even onderbreekt de fotograaf zijn bezigheid en fluistert: “Luister mop, ik ben gewoon me gage in natura ‘an ut innuh. A’s jij nou effe lekker geniet, krijg je je foto’s voor niks mee. Deal, wijffie?”
Nog voordat Esmee kan antwoorden, likt hij al verder en maakt daarmee zijn fotomodel, effectief gezien, monddood. Kreunen kan zij nog wel, maar een zinnig woord komt er niet meer over haar lippen. Behalve foto’s maken is een vrouw oraal bevredigen ook een vak dat hij verstaat blijkbaar, want slechts enkele minuten later klinkt een rauwe kreet door de ruimte die, samen met de schokkende bewegingen in Esmee’s onderlijf, haar orgasme bevestigen.
Als haar ergste opwinding wat geluwd is kijkt ze hem met lustvolle ogen aan.
“A’s je je foto’s op groot formaat wil hebbuh, mot je effe op handen en knieën gaan zittuh, meis.”
Direct gaat Esmee verzitten. In een oogwenk wijzen haar blanke billen in zijn richting, haar kutje dus ook. Het geluid van een rits klinkt en een tel later vervormd de verhoging waar zij op zit, door het gewicht van de fotograaf die achter haar is geklommen.
“Oooh, ja!” ontsnapt er aan haar lippen als zijn pik haar schede binnendringt.
Meer aanmoediging heeft de man niet nodig en pompt zijn tamp tot aan zijn patronen in haar doos als was hij een bikker die een verse temeier test. Kreten die weinig met fotografie te maken hebben vullen de studio. Pas nadat het moment daar is geweest dat beiden aan hun gerief zijn gekomen en hij zijn kwakkie in haar trutje heeft geloosd, wordt het weer stil. Terwijl Esmee nog ligt bij te komen, kont omhoog, kut druipend van zijn sperma en haar kutsap, staat de fotograaf op. Voldaan verstopt hij zijn geslonken pik weer achter de rits van zijn jeans.

Dan gaat de bel boven de winkeldeur. Het geluid dringt nauwelijks tot Esmee door. Zij ziet wel dat de fotograaf gaat kijken wie er de fotostudio binnen is gekomen. Terwijl hij een van de gordijnen aan de kant duwt blijft hij staan. Esmee hoort dat iemand iets vraagt, het is alleen te zacht om het goed te verstaan. Het antwoord van ‘de fotograaf’ kan zij echter wel duidelijk horen.
“Hé Doug, waar bleef je nou man? Vijf minuutjes zei je. Ik maar wachtuh, weet je.”
Grinnikend vervolgt hij: “Oh, nog wat! Dat meissie voor de naaktfoto’s is d’r. Ze legt al klaar. Je ken d’r zo mee ‘an de slag.”

‘Waterside Doug’ is een anagram van: Studio Raw Edge. J

© Thislexy, 2015.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten