vrijdag 16 oktober 2015

Filmpje kijken, schat?

Geschreven t.b.v. de EWA bijeenkomst op 28 november 2015.

Thema: een onwelkom kerstcadeau

De lange, donkere, koude december avonden zijn een saaie aangelegenheid voor Linnette. Sinds haar man, Jeffrey, diensten in de gebouwbeveiliging moet draaien van zeven uur ’s avonds tot drie uur ’s nachts, is zij bijna iedere avond alleen. Als Linnette ’s morgens opstaat, ligt Jeff net een paar uur te slapen. Als zij naar haar kantoorbaan rijdt, slaapt hij nog steeds. In de avond is er hooguit een uurtje dat zij elkaar even spreken. Van enig liefdevol contact, gedurende de werkweek, is geen sprake meer. Dàt zint haar niet langer.
Om de avonden toch door te komen, zonder constant TV te hoeven kijken, surft zij vaak op het Internet. Bij toeval komt zij op zo’n ‘je-date-wel’ site uit en leert er prompt een andere man kennen. Type: hoger inkomen, betere ‘looks’ en leuk stel hersens, als ze het mag geloven. De man, Peter, heeft veel tijd voor - en interesse in haar.

Hun eerste ontmoeting is bij een brasserie, in Hoofddorp, zo’n beetje halverwege hun beider woonplaatsen. De date is een absoluut succes voor Linnette. Peter is precies het type man waar zij van droomt; charmant, vrolijk, optimistisch, intelligent, attent en ga zo maar door. Hoewel hij ouder dan Jeff is, komt hij veel sportiever en jeugdiger over. Zijn grootste pluspunt is zijn seksuele appetijt. De date wordt afgesloten met de wederzijdse belofte om elkaar een week later opnieuw in Hoofddorp te ontmoeten, om dan vast te stellen of er op seksueel gebied ook zo’n goede klik is.

De week vliegt voor Linnette’s gevoel voorbij. De ochtend, van de dag van hun tweede ontmoeting, is zij opgewekt, maar ook nerveus. Er rijst bij haar enige twijfel, vooral waar het haarzelf betreft. Zit haar haar wel goed, past de kleur van haar lipstick wel bij die van haar oogschaduw en meer van dergelijk vragen spoken opeens door haar hoofd. Toch lukt het om, vrouwelijk gekleed, zoals verzocht door Peter, op tijd in Hoofddorp te zijn. Met een paar app-berichtjes leidt Peter haar naar een grote QuickPark parkeergarage, waar hij in zijn auto al op haar zit te wachten. De eerste etages van de garage zijn goed gevuld, maar op de verdieping waar Peter staat is het behoorlijk uitgestorven. Kordaat parkeert zij haar kleine Fiatje naast de kolossaal ogende BMW SUV van Peter. Nauwelijks een halve minuut later zit zij naast hem in zijn auto.
Peter laat er geen gras over groeien en neemt Linnette’s hoofd in zijn handen. Dan trekt hij haar naar zich toe en geeft haar de heerlijkste zoen die zij in jaren heeft gehad. Naar adem snakkend maakt zij zich even later, met hoogrode konen, van hem los. Linnette vloek een keer en zegt dan: “Man… lieve hemel, als je eens wist hoe ik dat gemist heb.”
Een glimlach siert Peter’s gezicht. Linnette’s woorden klinken hem als muziek in de oren.
“We kunnen nog wat verder gaan, als jij dat wilt. Maar dan kunnen we misschien beter verkassen naar de achterbank?” stelt hij voor.
“Achterbank?”
“Ja, meer ruimte voor twee personen dan hier voorin hè,” antwoordt Peter laconiek.
Nu verschijnt er een lach op Linnette’s gezicht.
“Doen we,” zegt zij lachend en stapt al weer uit om achterin plaats te nemen op de met leer beklede achterbank. Peter stapt ook achterin en neemt haar opnieuw in zijn armen voor een lange innige kus. Onderwijl gaan haar handen naarstig op zoek naar zijn stijve pik en die van hem zoeken de weg naar haar natte grotje. Beiden oogsten succes en het versterkt bij hun allebei het gevoel dat er zoveel mogelijk kleding uitgetrokken moet worden. Terwijl zij elkaar van hun kleren helpen ontdoen wordt er heel wat gekreund, gesteund en gelachen in de beperkte ruimte op de achterbank.
“Kom hier!” gromt Peter, als Linnette nog slecht gehuld gaat in de nagenoeg transparante slip en dito beha die zij draagt. Zijn stijve scheurt bijna door de stof van zijn Bjorn Borg short heen.
“Kom in me,” fluistert Linnette terwijl zij op haar rug op de achterbank gaat liggen.
Als ook haar slip en zijn boxer het veld hebben geruimd, staat hen niets meer in de weg om een fantastische vrijpartij op de achterbank te houden.
Peter is galant en voorzichtig met haar, maar als zij van geiligheid begint te kreunen en een been achter zijn billen haakt om hem zo het tempo aan te geven waarin zij geneukt wil worden, gaat hij pas goed los. De auto staat letterlijk heen en weer te schudden als Peter in een straf tempo zijn nieuwe meisje bereid. Linnette laat zich niet onbetuigd en spoort hem herhaaldelijk aan met woorden als: “Neuk me! Ja, goed zo, sneller, dieper!”
Lippen vinden elkaar opnieuw, tongen draaien natte pirouettes om elkaar heen. Handen zoeken en graaien naar alles wat om aandacht schreeuwt; haar, borsten, tepels, klitje, kortom een heel lijf.
De passie neemt zulke vormen aan dat de ramen van de Duitse bolide beginnen te beslaan.
Op het moment dat haar hoogtepunt zich aandient, klauwt zij haar nagels in zijn rug, kantelt haar bekken voorover en schreeuwt haar genot werkelijk uit! Peter kan nog een paar stoten diep in haar krampende kutje maken, voor ook hij zijn climax beleeft en haar met zijn vruchtbare zaad injecteert.

“Staat me dit iedere keer te wachten, als wij elkaar treffen?” vraag Linnette ondeugend als zij weer een beetje op adem is gekomen.
“Ik vrees het wel,” antwoordt Peter plagerig.
“Ik denk dat ik daar wel aan kan wennen,” pareert zij zijn antwoord en geeft hem een liefdevolle zoen.
Deze escapade luidt een periode van een paar weken in, waarin Linnette en Peter elkaar nog regelmatig in de parkeergarage treffen. Dan breekt de kersttijd echt aan en nemen zij zich voor om zich even op gezin en familie te focussen.

Kerstavond is Jeffrey zowaar vrij. Na een heerlijk en overvloedig kerstmaal buiken zij samen even uit op de bank, terwijl een dertien-in-een-dozijn kerstshow de TV aan het werk houdt.
“Filmpje kijken, schat?” oppert Jeff onverwachts.
“Ach ja, waarom niet. Heb je er eentje gehuurd?” vraagt Linnette, zich niet bewust van een recent bezoek aan een videotheek. Zonder te antwoorden staat Jeff op en haalt een DVD uit zijn werktas. Vervolgens legt hij de DVD in de DVD-speler en drukt op ‘play’. De TV schakelt automatisch over van het TV kanaal naar het video kanaal. Jeff gaat weer naast Linnette zitten en slaat zijn arm stevig om haar heen.
De eerste beelden zijn al snel te zien. Aanvankelijk denkt Linnette dat de DVD misschien ergens halverwege de film is gestart, want er komt geen titel of iets dergelijks in beeld. Wat zij ziet lijkt meer op de wisselende beelden van verschillende beveiligingscamera’s. Bovenin het beeld staat de datum en loopt de tijd tot op de seconde nauwkeurig mee.
“Had ik je al verteld welke objecten ik voor mijn werk zoal in de gaten moet houden, lieve schat?” vraagt Jeff, terwijl op het wisselende zwart-wit beeld nu even een Fiatje, met een wel heel bekend kenteken, bij de ingang van een parkeergarage te zien is.


© Thislexy, 2015.
3 opmerkingen:

  1. Thislexy,

    Vandaag jouw verhaal voor de tweede keer gelezen en mijn input voor de workshop geschreven.

    Tot zaterdag, Rolf van der Leest

    BeantwoordenVerwijderen