dinsdag 24 februari 2015

Kerstkapsel.


Met de kerstdagen in aantocht leek het wel of Elly tijd te kort dreigde te komen.
Ze moest nog een kerstdiner uitzoeken, de ingrediënten daarvoor kopen, een stapeltje kerstcadeaus inpakken, reserve lampjes voor de kerstversiering halen, en nog zo'n duizend andere dingetjes doen. Manlief verbleef in het buitenland, voor zaken, en kwam pas terug op laatste dag voor Kerst, in de namiddag pas nota bene.
Tot die tijd stond ze er alleen voor. Het diner wat ze wou bereiden was voor zes volwassenen want zowel haar ouders als haar schoonouders zouden op bezoek komen.
Op het laatste moment schoot het haar nog te binnen dat ze eigenlijk ook nog naar de kapper wou. Ze bleek de enige niet te zijn want zo vlak voor de kerstdagen heerst topdrukte bij de kappers.
Menig gastvrouw wou nog “even” haar haren netjes gekapt hebben voor de visite op kerstavond arriveert uiteraard. Elly had weinig keuze, alleen de avond vòòr kerstavond, was er na achten nog een plekje vrij. Zelf had ze het liefst op de laatste dag vòòr Kerst een bezoekje gebracht aan de kapper, maar nu zat er niets anders op dan akkoord te gaan en maar af te wachten hoe groot “de schade” aan haar haar was als ze er een nacht op geslapen had. Helemaal onhandig was ze niet tenslotte, dus als ze een beetje rustig sliep kon ze het zelf wel herstellen.

Na telefonisch met haar man overlegd te hebben werd de keuze voor het kerstdiner gemaakt, de benodigdheden werden ingekocht, de cadeaus werden ingepakt en de vermaledijde lampjes vond ze ook nog bij een tuincentrum in de buurt. Met de hele dag vòòr de Kerst beschikbaar om haar kerstdiner te bereiden zag het er naar uit dat alles toch nog op zijn, of haar, pootjes terecht zou komen.
Op de avond vòòr de Kerstavond toog ze op naar de kapperszaak om haar haar te laten doen. De zaak bevond zich boven een kledingwinkel. Alleen met een trap kon je boven komen, er was geen lift. Aan de binnenkant van de voordeur was een briefje geplakt met de tekst “Even aanbellen a.u.b. en we komen open doen”. Elly belde verwonderd aan en even later kwam een van de personeelsleden naar beneden lopen om voor haar open te doen.
“We doen 's avonds voor de veiligheid de deur toch maar op slot”, verontschuldigde het meisje zich en ging Elly voor naar boven toe.
Toen ze binnenstapte bleken alle stoelen nog bezet te zijn en werd haar gevraagd even te wachten. Langzamerhand werden de klanten een voor een door de kappers en kapsters uitgeleide gedaan waarna de kapper of kapster in kwestie ook zijn of haar jas aan trok, de collegae nog een prettige avond wenste en vertrok.
Al die tijd zat Elly maar te wachten. Het gaf haar wel de mogelijkheid om even uit te rusten want nu ze zat merkte ze pas hoe moe ze was van al dat gehaast de laatste dagen.
Uiteindelijk bleef er nog een klant en kapper over en nadat deze klant had afgerekend en uitgeleide werd gedaan was Elly, als allerlaatste, aan de beurt.
Nadat ze was uitgenodigd om plaats te nemen en de kapper haar voorging naar de stoel bekeek ze hem van achteren. Hij liep gewoon, waarmee ze bedoelde dat hij niet zo met z'n kont draaide als sommige manlijke dameskappers dat doen.
Elly nam plaats in de stoel en bekeek hem nu van voren, via de spiegel. Hoewel hij een gouden oorring droeg, achtte ze hem zo hetero als maar kan. Ze vond het een mooie man om te zien, verzorgd uiterlijk en gespierd maar beiden zeker niet overdreven.
“Zeg het maar, wat kan ik voor je doen?” vroeg hij terwijl hij haar haar met zijn handen losmaakte en de gezondheid van haar haar met zijn vingers probeerde vast te stellen.
“Ik weet het niet,” zei Elly, “als het maar iets feestelijks wordt.”
“Komt voor elkaar”, zei hij geruststellend en vroeg haar vervolgens om mee te lopen naar een wasbassin om haar haar daar eerst even te wassen. Elly volgde hem en nam plaats op de stoel voor de wastafel. Het warme water voelde zalig aan en de shampoo rook al even fijn. Toen zijn vingers haar hoofdhuid begonnen te masseren moest ze een kreuntje van gelukzaligheid onderdrukken. Lieve hemel, die man had gouden handen. Stiekem hoopte ze dat hij er een half uurtje op z'n minst voor uit zou trekken om haar hoofd zo te masseren. Zo lang zou het vast niet duren, maar ze was beslist van plan om in de tijd die hij er wèl aan besteedde, er zoveel mogelijk van te genieten. Ze had dit zó nodig! Op weg naar totale ontspanning sloot ze haar ogen.

Plotseling voelde ze hoe haar beide handen tegelijkertijd werden vastgepakt en op de armleuningen van haar stoel werden gedrukt. Elly wou overeind komen om te zien wat er aan de hand was, maar de kapper greep haar bij haar haar en trok haar hoofd weer achterover.
“Héé wat moet dat?!” schreeuwde ze verbaasd en geschrokken.
Niemand zei wat, alleen het geluid van plakband dat van de rol wordt getrokken was hoorbaar. Ze voelde hoe haar beide polsen aan de armleuningen werden vastgeplakt. Toen werden haar handen losgelaten en gingen haar belagers weer met het plakband aan de slag, nu om haar onderarmen net onder de ellebogen, aan de armleuningen vast te tapen.
“Haar benen nu!” sommeerde de kapper naar zijn handlangers.
“Nee, laat me los! Ik waarschuw je!” dreigde Elly. Maar het dreigement haalde niets uit, haar benen werden eerst ter hoogte van haar enkels gekruist, toen daar aan elkaar vastgeplakt en vervolgens onder haar knieën aan het frame van de stoel vastgezet waardoor ze wijdbeens kwam te zitten.
Met stoel en al werd Elly nu bij het wasbassin weggereden en zag ze voor het eerst wie haar hadden vast getaped. Het waren onmiskenbaar twee slanke vrouwen, gekleed in zwarte rubber kleding. Allebei hadden ze een rubber masker over hun gezicht waardoor alleen hun ogen en mond zichtbaar waren.
“Stop hier” gebood de kapper en op commando deden ze wat hij zei.

Elly lag nu, midden in de kapperszaak, op de stoel en vroeg zich angstig af wat er ging gebeuren. Haar hart ging tekeer, haar mond was droog, maar elders in haar lichaam waren hele andere processen aan de gang gegaan. Hoe vaak had ze over zoiets niet stiekem gefantaseerd? Ach hou op, talloze malen! Ontelbaar!
Ze had er alleen nog nooit met iemand, zelfs niet met haar man, over durven spreken. Ze zouden haar allemaal voor gek verslijten als ze dit ooit zou vertellen, dat wist ze zeker. Maar haar fantasie werd nu in de praktijk gebracht en ook nu werd ze er opgewonden van. Het liet haar kutje ook zeker niet onberoerd.

Opnieuw doorbrak het geluid van plakband dat van de rol getrokken wordt, de stilte.
“Ogen dicht wijfie” klonk het achter haar en voor ze het wist bedekte de tape haar ogen en werd het zicht haar volledig ontnomen.
Dit was nòg geiler vond Elly en zo dacht haar kutje er ook over.
Als laatste werd haar mond dichtgeplakt waardoor ze zich ook verbaal niet meer kon verweren.

Haar lichaam schokte toen onverwachts verschillende handen, van wie wist ze niet, aan haar kleding begonnen te frutselen. Het gefrutsel resulteerde erin, dat ze binnen de kortste keren met een ontbloot onderlichaam op de stoel lag en ook haar tieten voor iedereen zichtbaar en 'toegankelijk' waren.
“Ik geef jullie twintig minuten,” hoorde ze de kapper zeggen, “om haar te laten komen. Niet meer, en zeker ook niet minder. Begrepen?!”
Elly hoorde dondersgoed wat hij zei. Van de beide rubbermeiden hoorde ze geen reactie, maar het kon zijn natuurlijk dat ze alleen ja geknikt hadden. Hoe dan ook, twee paar handen maakten voorzichtig contact met de diverse ontblootte lichaamsdelen van Elly.
Haar tepels werden gestreeld en gekust maar er werd ook in geknepen en gebeten.
Ook haar schaamlippen werden niet vergeten en ondergingen nagenoeg dezelfde 'behandeling'. Elly kon ondertussen niet meer stilliggen en draaide en kronkelde zodanig, voor zover haar situatie het toeliet, om maximaal genot uit de 'kwellingen' te halen.
Van achter de tape die om haar mond zat werden steeds duidelijker kreun-geluiden hoorbaar. Dit tot groot genoegen van de kapper die haar aanmoedigde met zinnen als; “Ja geniet maar lekker teef!” en “Kom klaar! Geile hoer die je bent!”.
Hij deed z'n best om haar te laten komen nog vòòr de twintig minuten voorbij waren. Dan hadden zijn rubber-slavinnetjes gefaald tenslotte.
Dus iedere keer als het er op leek dat Elly klaar dreigde te komen verminderden ze de intensiteit waarmee ze haar bewerkten waardoor Elly weer een beetje kalmeerde.
Elly had dit nog niet eerder meegemaakt, steeds opnieuw voelde ze de climax aankomen om hem daarna weer te voelen afnemen. De wens om te komen werd er wel steeds groter van.
Of het twintig minuten had geduurd kon Elly niet zeggen toen ze uiteindelijk tot een heftige climax werd bewerkt door de rubbermeiden. Ze kwam bijna los van de stoelzitting toen de ontlading kwam. Luid snuivend lag ze daarna bijna voor pampus in de stoel. Een dergelijk heftig orgasme had ze nog nooit, werkelijk nog nooit, meegemaakt.
De handen die haar eerst hadden vastgemaakt, maakten haar nu los en haalden alle tape van haar gezicht. Nog half verdoofd werd ze terug gereden naar de wasbak.

“Mevrouw?!” klonk een wat bezorgde stem van de kapper, gevolgd door; “Alles goed met u?”
Verbaasd deed Elly haar ogen open en keek in de ogen van de kapper die nu voor haar stond. Hij glimlachte naar haar en zei: ”Vergis ik me of was u even in dromenland?”
Nog niet helemaal 'terug op aarde' stamelde ze iets van; “Ik denk het ja” en verlegen lachte ze terug.
“Als u me nu wilt volgen, gaan we er wat moois van maken” zei de kapper, doelend op haar haar.
Elly stond op en sjokte met natte haren achter hem aan. Ze voelde hoe het kruis van haar slipje nat en koud werd onder het lopen. Inwendig moest ze lachen en schaamde zich tegelijkertijd ook wel een beetje. Wie weet, dacht ze, hoe ze had liggen kreunen op de stoel. Als het al zo was, de kapper liet niets blijken en voorzag haar van een feestelijk kapsel, zoals afgesproken.
Nadat ze betaald had liepen ze samen de trap af naar beneden en deed de kapper het licht in de zaak uit en de deur achter hen op slot. Ook voor hem was er nu een einde aan de werkdag gekomen. Hij wenst haar fijne feestdagen en vertrok toen.
Bij thuiskomst bekeek Elly het resultaat van de kapper nog een keer goed in haar eigen spiegel. Het zag er perfect uit. Ze was reuze blij met het bezoek aan de kapper. Tot ze in de kraag van haar blouse een zwart stukje stof, nee het leek wel plakband, zag zitten.....

© Thislexy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten